JE KOSMISCHE ZIJN, VOORBIJ JE ZINTUIGEN

Door te leren kijken met je zijn, ver voorbij je menselijke ogen.
Door te leren luisteren met je hart, ver voorbij je fysieke gehoor.
Door te leren voelen met je wezen, ver voorbij je huid en tastzin,

zal je de energie en al haar veranderingen leren begrijpen.
Energie op kosmisch niveau kan pas dan begrepen worden wanneer jij één bent met je kosmische zijn.

 

WARITUMI  - Verbinding die ten grondslag ligt aan de Kosmos   (de Vader van het universum)

 

 

Jaren geleden hoorde ik klanken en een soort mantra’s. Ik schreef ze allen op in een boekje, maar wist niet wat ermee te doen. Toen ik met mijn team begon te werken kreeg ik ook weer klanken door. Het verbaasde me niet en ik vroeg aan mijn gids Mattheus wat dit betekende, hij zei dat het klanken waren van de kosmische lichttaal. Het Irdin. Klanken van de ziel. Klanken die verbindingen maken met de kosmos. Lichttaal, codes, symbolen, helende klanken.

Irdín brengt ons samen. Het is een taal die we allemaal spreken. Het is de taal waarin we in de vijfde dimensie (het menselijk bewustzijn zonder oordeel) met elkaar communiceren. Elk kind wordt geboren met kennis van deze taal omdat wij het in de energetische laag hebben gebruikt. Pas wanneer al onze organen gaan trillen op de frequentie van de mens verliezen we ons directe contact met deze taal. Het is de taal van onze ziel. Het is meer dan klanken, meer dan woorden. Het zijn intenties, poorten en wegen. Het zijn frequenties vertaald naar menselijke klanken.

Ik ben toen opzoekingen gaan doen, wat niet eenvoudig was en ik kwam terecht:

Op de site van http://www.tunkamaya.com/

Corien van Vliet

Zij heeft prachtige meditaties en het is een absolute aanrader om even een paar klanken te horen.

 Ook  gebruik ik nu voor sommigen de Krachtsymbolen van Sirius

Ondertussen heb ik contact met José Luis Recio, en kreeg ik van hem  ook mantras door en op youtube kan je heel veel informatie terugvinden over mantra’s in de Irdin taal om te beluisteren, je te herinneren, je te verbinden.

 

Mijn eigen lichtklanken, mantra's en diegenen die we doorgeven aan elkaar maakt dat het Irdin een hele sterke verbinding met onze zielen maakt.