Sinds haar jeugd heeft zij helderziende waarnemingen, contact met engelen en overledenen. Een spirituele gave die zij in de loop der jaren ontwikkeld heeft, dankzij haar rechtstreeks contact met "Hierboven" maar ook door inwijdingen te mogen ontvangen van andere culturen en lessen te volgen in het buitenland heeft zij zich meer en meer ontwikkeld op spiritueel vlak.

Met een jarenlange praktijkervaring en ook werkend in binnen en buitenland en dit zowel voor particulieren als bedrijven, en vooral artiesten en muzikanten.

 

 

 Wat zegt Starchild Féné over haar kosmische wezens ......

 

Mijn Et teams

Mijn ET- gids en leider van het Medische team is : MATTHEUS (die specifiek toestemming vroeg om via mijn hartchakra een lichtband te maken naar mijn rechterschouder waar hij dan aan vastgekoppeld werd.) Hij komt van Sirius – vandaar ook de dolfijnen die steevast mee aanwezig zijn.

 Hoe raar het ook klinkt - want het is een heel zachtaardige ET, maar als ik een bevestiging vraag dan knijpt hij 2 keer stilletjes in mijn rechterarm. Maar als er bij mij een gedachte opkomt of ik wil een reactie op iets geven die niet hoeft kan hij heel hard knijpen. AUW

Mijn medisch team bestaat uit 4 artsen +  ééntje die inspringt voor specifieke gevallen. Hun namen zijn: Jona’tan – Elyon – Onan - Arun

Buiten het Medisch Team heb ik nog een ander ET-Team deze werken specifieker op het emotionele en spirituele.

Ook met 4 dolfijnen Apollo, Atheed, Nakir en Fene is er een heel fijn contact en door mijn verbinding met Atlantisch, de Pleiadische symbolen en de Lemurian Seeds en Chrystals zijn deze healings een uniek gegeven.

Ook voor deze teams zal steeds mijn gids Mattheus fungeren als tussenpersoon. Vooral omdat ik zoveel verbindingen heb en iedereen anders door elkaar praat en er van alle kanten informatie binnenstroomt en het , ook voor mij, te chaotisch kan worden. Als mijn engelen op pad komen dan werken mijn engelen samen met Mattheus. Ik voel heus wel het verschil. Ook mijn andere begeleiders zijn nog steeds actief.

De namen van mijn ET team dat eerder op emotioneel en spiritueel vlak werkt zijn: Mehalie – Tara – Inanna en Sophia

Dit was haar boodschap:

Ik ben MEHALIE, ik ben een hoger dimensionaal intergalactisch Lichtwezen, gekomen met vele anderen om jou te helpen je taak te volbrengen. Je hebt reeds zoveel Lichtwezens, Engelen, Opgevaren Meesters om je heen, ook deze Godinnen TARA,  INANNA en SOPHIA zijn bij jou. Binnenkort wordt aan jou bekend wie je ET-gids van het Medische Team is. Neem eindelijk je taak op die al zolang op jou wacht. Gebruik de naam die jou gegeven werd.

Deze naam was jaren geleden al doorgekomen in een Channeling : Fene het Sterrenkind

 

Mattheus heeft ook gevraagd om vooral met kleuren te werken, wat ik ook zal doen (heb geen zin nog eens hard geknepen te worden).

 Op de site van ASCENDED MASTERS   OPGEVAREN MEESTERS  OPGESTEGEN MEESTERS........ was dit de tekst die ik schreef voor de site

Jullie hebben er waarschijnlijk al wel van gehoord.

Wie zijn ze? wat doen ze?

Als kind wist ik het dat Ze er waren, het was voor mij normaal, maar behalve bij Jezus en Moeder Maria en Merlijn en Melchior plakte ik bij sommige wel een andere naam. Ze waren er gelukkig nooit boos om. Het is voor mij een normaal gegeven en ik ben blij dat ik dit kon ervaren van jongsaf aan. Ik ben blij dat na al die jaren ik nog steeds met hen mag werken. Boodschappen mag doorgeven aan de mensen die bij mij komen, healings en inwijdingen mag geven.

In heel mijn spirituele carrière heb ik hen 2 maal in levende lijve ontmoet. De allereerste keer was het een man en een vrouw. En de eerste ontmoeting vond plaats nadat ik reageerde op een advertentie om een bepaald product te verdelen in mijn praktijk. Ik kon het allemaal niet goed plaatsen, maar vond dat "er iets was". De 2de ontmoeting gaf me terstond duidelijkheid, zij vertelden me 2 dingen die niemand kon weten.Toen ik hen vroeg hoe weten jullie dat, kreeg ik als antwoord: wij zijn de Grote Witte Broederschap. Ik viel bijna van mijn stoel. Jullie kunnen al raden dat ik hen met honderden vragen opgezadeld heb, en ik heb op alles een antwoord gekregen. Er viel een heel deel van mijn puzzelstukken in elkaar. Ik was zo gelukkig,niet te beschrijven. Ze hebben mij ook gezegd wanneer de tijd rijp was, niet alleen voor mij, maar ook voor de mensen die ik zou mogen begeleiden. Dit is nu volop aan de gang. Zelfs nu in een sneltempo.

Een jaar na hun ontmoeting kwam er weer iemand anders op mijn pad. Ook deze persoon wist mij antwoorden te geven op de vragen die ik gesteld had aan Vader (God). Ik had net die dag tevoren een smeekbede geschreven (wat ik regelmatig doe hoor, schrijven en "telefoneren" met "Hierboven" Ook deze persoon zei door wie hij gestuurd was en gaf me het antwoord op mijn prangende vraag.

Ik kreeg ook de toestemming om te werken met de Zegels van Salomon, wat ik nu toch al meer dan 7 jaar doe.Hoge symbolen ter bescherming of voor bepaalde healings

Het is door wat me vorige week te beurt viel dat ik besloot deze extra site te maken. De nadruk te leggen op de Opgestegen Meesters en aan anderen de gelegenheid te geven te ervaren wat healings en inwijdingen met de energieën van Hen kunnen teweeg brengen.Ik kreeg healingssymbolen door en nieuwe methodes die ik mag doorgeven.

Het is onbeschrijfelijk hoe mooi hun boodschappen en methodes zijn. Zoveel Kracht, zoveel Liefde.

Dit alles wil ik met jullie delen

In Licht en Liefde

11/7/2012

 

ONDERTUSSEN zijn we reeds 2016 - zijn er zoveel andere Meesters bijgekomen, zijn zoveel nieuwe mensen op mijn pad gekomen. Zijn de healings,net als de channelings, zo geëvolueerd dat het wonderbaarlijk is en bijna niet te omschrijven.

 

Ik kan onmogelijk omschrijven hoe een healing of een channeling gaat zijn. Ik kan alleen zeggen dat zodra je een afspraak boekt er reeds een trigger is en dat er van alles "in werking" schiet. Dat wanneer de afspraak plaats vind er de verbinding is, de connectie met "Hierboven" en dat alles verloopt zoals het Goddellijk Plan het toelaat. Ik weet dat sommige problemen heel snel verholpen worden, als draag je ze jaren met je mee en dat andere problemen een klein beetje tijd vergen, maar dat je wel verandering voelt,merkt enz. Dus aarzel niet - maak een afspraak - je zal zien.... er is meer dan je denkt.....