Heel veel mensen mailen of bellen mij na een ET healing of channeling.

Van sommigen kreeg ik de toestemming hun ervaringen met anderen te delen. Uiteraard uit respect voor de privacy zet ik alleen de initialen

(het zijn maar een paar mails hoor die ik hier zet)

Ik ben zo blij dat ik de stap durfde zetten vorig jaar voor een ET healing. Wist niet wat ik moest verwachten. Maar verbazingwekkend, ik voelde me zweven, me door een scanner gaan. Net alsof er vloeistof werd ingespoten, voelde me zo energiek.

Ondertussen heb ik reeds 4 sessies achter de rug, maar je weet he, voortaan kom ik elke maand voor een ET healing/channeling/check-up. Het heeft mijn leven in positieve zin beïnvloed.

Ben je heel dankbaar, maar ook vooral jouw gidsen.

E.S. uit Grimbergen

 

Waw, 2 karmische zaken opgelost, mijn leven kwam in een stroomversnelling, na 2 sessies (met een tussentijd van 6 weken) begon voor mij alles anders te verlopen.

En ja ik kan terug sporten, ben energieker dan ooit tevoren.

Dank voor zoveel moois

BR.W. uit Mechelen

 

Ik kon al 2 jaar niet meer rustig nadenken, voortdurend migraine, slecht slapen, geen fut. Jouw hoofdgids kon me perfect zeggen wat er was en heeft me behandeld. Ik voelde het echt stromen van hoofd tot aan mijn tenen.

En weet je, zoals je zei het werkt toch enkele weken in, dit is ook zo. Ik kon weer genieten. Mijn migraine is weg, starchild Féné!! Waw. Maar weest gerust in november kom ik terug.

E.D uit Duffel

 

Sonia (Féné)Ik wist niet wat te verwachten, maar na 1 uur was ik overtuigd. Een zwaar trauma werd ook weggehaald, de angst die ik sinds kinds af aan had, verdween, ik voelde het letterlijk wegstromen. En zoals je weet – ik heb mijn 3 volgende sessies al geboekt, ik kijk er naar uit.

P.VDW. uit Putte

 

Vol angst kwam ik, maar helemaal voor niets nodig. Je stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Ben blij dat ik kon kennis maken met je team en vooral Mattheus vind ik een knapperd.

Je kennis van de galactische wezens is ook enorm. Je geeft me echt het gevoel dat je van het sterrenstelsel Sirius komt!!

Tot binnenkort

CH.L. uit Mechelen

 

 

 

Ik krijg heel veel reacties, maar ik ga ze niet allemaal plaatsen, het is en blijft een sessie tussen mij de kosmische wezens en u