Wat houdt zo’n sessie concreet in?

Ik maak contact met mijn ET-gids en het buitenaardse medische of spirituele team - dit voel of ervaar je zodra de healing begint.

Ik zal je niet aanraken en toch heb je soms het gevoel dat je wordt aangeraakt. Het is het buitenaardse medische team in actie. Je hoeft verder niets te doen dan alleen maar waar te nemen wat je voelt. Het is zelfs beter om niets te doen. Probeer niet om jouw proces zelf te sturen. Het buitenaardse medische team weet wat ze doen en weten wat er gedaan moet worden. Hoogst waarschijnlijk zelfs beter dan jijzelf. 

Ik zal met je delen wat het buitenaardse medische team aan het doen is of zal je vragen wat jij ervaart.  Soms geven ze mij beelden door, ze stellen soms vragen, die verwoord ik dan naar jullie toe. Ze vragen ook telkens toestemming als ze iets willen wegnemen, implanten enz. Je mag uiteraard ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse medische team. Op deze manier kan je communiceren met de buitenaardse wezens! Sommige mensen kunnen overigens de buitenaardsen zelf zien. Mocht dit zo zijn, laat mij weten wat je ziet, ook al lijkt het misschien te bizar. Ik kan de beelden verduidelijken of de namen die je misschien niet hoort en die zij zeggen wel voor jou duidelijker maken.

Tijdens een sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken en je beleeft sensaties zoals :                                               plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist vermindering van druk, kleuren, het gevoel van tintelingen en nog veel meer, maar allemaal op een zeer zachte manier. Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dat zelf bewust doet. Dit alles klinkt misschien een beetje eng, maar deze buitenaardse wezens zijn zeer liefdevol en zorgzaam. En dit is zeker de belangrijkste ervaring van alle: je komt in contact met hun liefde en vriendelijkheid en dat voel je, dat lift je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om te denken over hen. En dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam!

Tijdens de sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit en verder hoef je niets te doen anders dan je gewoon je ogen te sluiten en te ontspannen. 

Een healing sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief 15 minuten intake en 10 minuten evaluatie.

Soms duurt het langer, ik laat steeds mijn team beslissen wanneer ze klaar zijn. Wees niet bang, ik reken hiervoor zeker geen extra kost aan.

 

Tot slot
Besef dat genezing tijd kost, net als het ontwikkelen van een ziekte doet. Besef ook dat de ziekte een les in zich draagt en de buitenaardsen zullen deze niet zomaar wegnemen. Door een klacht op te lossen zou het kunnen betekenen dat de persoon zijn/haar les zal missen. Dit zou niet in het voordeel zijn van de persoon op lange termijn. Als je dit op een andere manier bekijkt : iemand heeft misschien al jaren lang geleden en gewerkt aan een probleem of karma-ervaring, het wegnemen van deze les zou misschien nadelig kunnen zijn. Als de les echter al geleerd is en de klachten geen functie meer hebben op de huidige levensweg dan helpen de buitenaardsen zonder enige terughoudendheid.

Misschien hebben sommige onder jullie het moeilijk om het woord ET te gebruiken, maar het gebruik van benamingen als Kosmische Lichtwezens, Inter-dimensionale Wezens, Galactische Wezens mag perfect van hen. Het zijn ook zachtaardige wezens.


Op geen enkele wijze zal ik de suggestie wekken dat deze hulp een vervanging is voor de behandeling of medicatie die door artsen wordt gegeven. Ik wil aan iedereen benadrukken om altijd en voor welke klacht dan ook eerst je huisarts of behandelend specialist te raadplegen want het alternatieve werk is gewoon een aanvulling op de reguliere zorg. Ik verricht ook alleen maar zuiver energetisch werk. 


Met mijn gids Mattheus ben ik overeengekomen dat ik elke morgen van 08.45 tot 09.30 even tijd voor mezelf neem en goed voor mezelf laat zorgen en laat healen. En alle boodschappen die ze me doorgeven, zorgvuldig noteer. Hou hier aub rekening mee als u me wenst te contacteren.

 

 

 

Je kan zowel terecht voor een healingsessie als gechannelde boodschappen. Ook op afstand is een healingsessie mogelijk. Het volstaat een email te sturen: starchild.fene@gmail.com .

of via paragnoste@gmail.com

 

 

LET THERE BE LIGHT

 

 

RADIO INTERVIEW

www.sannefm.be

Een radioprogramma over spiritualiteit met 2 toffe leuke zielen. Hans Van Dyck en Petra Belmans.

Elke zondag om 18 u kan je luisteren naar diverse thema's en zijn er ook studiogasten die werden geinterviewd. Een herhaling kan je beluisteren op woensdag om 19 uur

Ik had de eer uitgenodigd te worden in de studio en we hebben zoveel mogelijk thema's aangehaald die interessant kunnen zijn voor jullie. Ik zou dus zeggen luisteren maar ......

www.sannefm.be

Een healingsessie kost 70 €                       een channeling kost 60 €             

Maak jouw eigen website met JouwWeb